- تاریخ ارسال : سه شنبه 26 فروردين 1404
- بازدید : 4
Pollo Barberry Pole یکی از غذاهای واقعی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مهمانی ها و مهمانی ها سرو می شود. همراه با مرغ سوراخ شده و برنج ایران ، ترکیبی از راهرو اسید و بوی زعفران این شام را برای دوره انتخاب کرد. اگر می خواهید یک سفره رنگارنگ و هیجان انگیز داشته باشید ، می تواند یک باشد. توانایی عملی برای یادگیری تهیه زرشک با مرغ. در نگاه اول ، ممکن است پیچیده به نظر برسد ، اما می توانید همه را با برخی از نکات مهم عاشق کنید و از مواد با کیفیت بالا استفاده کنید ، با طعم آسان و استثنایی و همه. این غذاهای سنتی ایرانی به روش های مختلفی پخته می شوند. در اینجا یکی از بهترین روش ها برای پخت و پز زرشک مرغ با پاهای اضافی و پیشنهادات برای دکوراسیون جذاب تر است. تا انتها با parsiday همراه باشید.
نحوه تهیه زرشک با مرغ به روشی ساده
اکنون که همه مواد تشکیل دهنده آماده هستند ، وقت آن رسیده است که یک زرشک را با یک مرغ کامل تهیه کنید. مراحل پخت و پز بسیار ساده است و با حساسیت خاصی می توانید این خانه را به عنوان یک سرآشپز حرفه ای آماده کنید.
جهت اطلاع از طرز تهیه زرشک پلو با مرغ کلیک کنید.
اول از همه: اول از همه ، مرغ را با دقت بشویید و آن را با کمی ؛ نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و آب لیمو یا آب لیمو. صبر کنید تا به مدت 1 دقیقه در یک یخچال در یک ؛ اکنون برای طعم دادن به ادویه ها.
عبور دوم: کمی ؛ روغن موجود در یک قابلمه و پیاز خرد شده را قهوه ای کنید تا قهوه ای طلایی شود. سپس سیر و هویج و قهوه ای را برای چند دقیقه اضافه کنید. مرغ را به قابلمه اضافه کرده و کمی سرخ کنید تا طلا باشد. حالا خمیر گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و با مواد تشکیل دهنده مخلوط کنید تا رنگ ماکارونی روشن شود.
مرحله سوم قدم: در این مرحله ، اگر می خواهید بوی عالی داشته باشید و رنگ با مرغ خود ، استفاده از زعفران با کیفیت بالا مهم است. قبلاً برنج را فرو کرده و آب جوش را درون یک قابلمه بریزید. اگر به آرامی نرم شد ، فیلتر کنید ، سپس پایه قابلمه تحتانی مورد نظر مانند سیب زمینی ، نان یا کاهو را قرار دهید و برنج را در بالای آن قرار دهید. سپس چند قاشق غذاخوری زعفران را روی برنج بریزید تا رنگ و عطر در طول وعده غذایی پخش شود. حتما از زعفران با کیفیت بالا برای حفظ بوی زعفران و ممکن در برنج استفاده کنید. اگر می خواهید زعفران با کیفیت بالا بخرید ، بهتر است از مارک های قابل اعتماد خریداری کنید. در آخر ، بگذارید برنج تولید کند و بوی زعفران آشپزخانه را پر کند.
عبور چهارم: کمی کره یا روغن در قابلمه و زرشک را بر روی حرارت متوسط قهوه ای کنید. شکر و کمی زعفران را اضافه کنید تا زباله روشن و روشن شود. مراقب باشید که بیش از حد زرشک را پرش نکنید. زیرا می تواند دردناک باشد.
فاز کویتو: اکنون وقت آن رسیده است که همه چیز را گرد هم آوریم. برنج را در قابلمه بکشید و با زرشک ، بادام و پسته تزئین کنید. مرغ های خوشمزه و خوشمزه را در کنار برنج قرار دهید و با عشق ظروف را سرو کنید.